Κυριακή, Δεκεμβρίου 19, 2021

Προς τους Μητροπολίτες πάντων των Ιερών Μητροπόλεων της Ελληνικής Επικράτειας

 

Ορθόδοξος Χριστιανικός

Σύλλογος Προστασίας Εμβρύων

«Η Αγία Εμμέλεια»

 

Email: agemmelia@hotmail.com

agiaemelia.blogspot.com

 

Αρ. Εξερχ. Εγγρ.: 3/2021

 

Ελευθερούπολη, 17 Δεκ 2021

 

ΠΡΟΣ: τους Σεβασμιότατους Μητροπολίτες πάντων των Ιερών Μητροπόλεων της Ελληνικής επικράτειας (ανοικτή επιστολή)

 

Σεβασμιότατοι και Αξιότιμοι Πατέρες και Ποιμενάρχες της πολυπάθου και πολυάθλου Πατρίδος μας, ευλογείτε!

 

Μαζί με τις ευχές μας εν όψει του αγίου δωδεκαημέρου, επιτρέψατέ μας να σφετεριστούμε ένα ελάχιστο τμήμα του πολυτιμότατου χρόνου Σας, με σκοπό να φέρουμε υπ’ όψιν σας δύο εξαιρέτως σημαντικά θέματα:

Τα μεν πρώτο θέλαμε να αιτηθούμε την Πατρική Ευχή και Ευλογία σας υπέρ του σκοπού του συλλόγου μας, που είναι να προστατευτεί η ζωή κάθε εμβρύου και αγέννητου παιδιού από τη στιγμή της συλλήψεώς του.

Με την ευλογία του Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, θα θέλαμε να σας συστήσουμε το σύλλογό μας «Η Αγία Εμμέλεια» ο οποίος ιδρύθηκε το 2019 στην Ελευθερούπολη Καβάλας και σήμερα αριθμεί μέλη σε ικανό αριθμό περιοχών της Πατρίδας μας. Σκοποί του συλλόγου μας είναι:

  Η ορθόδοξη ενημέρωση του κοινού πάνω στο θέμα των εκτρώσεων, 

• Η ψυχολογική και νομική υποστήριξη εγκύων που πιέζονται από το περιβάλλον τους, ώστε να σωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες αθώες ζωές,

 Η ώθηση μετανοημένων πατέρων και μητέρων, που έχουν προχωρήσει στο παρελθόν σε έκτρωση, προς την Ιερά Εξομολόγηση.

Ζητούμε από Εσάς την ευλογία και τις προσευχές Σας υπέρ υμών, ώστε να ενημερώνουμε και να στηρίζουμε πιστούς και εν τω ποιμνίω σας και σας παρακαλούμε όπως ομιλήσετε καταλλήλως υπέρ του ανθρώπινου δικαιώματος στη ζωή, αλλά και στην όντως Ζωή, κατά την ημέρα προστασίας του αγέννητου παιδιού(Κυριακή μετά τα Χριστούγεννα), όπως έχει θεσπίσει η Εκκλησία της Ελλάδος.

Με τις Πατρικές σας Ευχές και προσευχές που ευλαβικά ζητούμε, στηρίζετε το έργο μας έτσι ώστε να μπορούμε να συνεισφέρουμε κατά δύναμην στον αγώνα υπέρ της ανθρώπινης ζωής γιατί «…τιμιώτερος οὖν ἐστιν ὁ ἄνθρωπος ὑπὲρ πάντα τὰ δημιουργήματα» (Άγ. Μακάριος ο Αιγύπτιος, Ὁμιλία ιε ́,15).

Συναφώς και επειδή όλοι γνωρίζετε πολύ καλά την υγειονομική κρίση που ταλανίζει την υφήλιο, και επειδή είμαστε εις θέση να γνωρίζουμε ότι όλους Σας Σας πονά η σημερινή κατάσταση και προσεύχεστε για την παρέμβαση του Κυρίου προς βελτίωση, παρακαλούμε όπως εξετάσετε σοβαρά το ενδεχόμενο η κατακόρυφη μείωση της αποτελεσματικότητας των εμβολίων όλων των εταιρειών, αλλά και όλες παρενέργειες των εμβολίων που παρουσιάζονται κατά καιρούς στα Ελληνικά ΜΜΕ, οφείλονται σε αυτήν ακριβώς την μη ύπαρξη ευλογίας επί των υπόψιν εμβολίων, λόγω των πειραμάτων που έχουν γίνει για την παραγωγή τους σε κυτταροσειρές προερχόμενες από εκτρωθέντες ανθρώπους.

Περισσότερες επιστημονικές πληροφορίες σταχυολογημένες από σωρεία επιστημονικών δημοσιευμάτων μπορείτε, εάν θέλετε, να βρείτε στην από 13 Δεκ 21 ανοιχτή επιστολή μας προς τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία και έχει δημοσιευτεί σε αριθμό ιστοτόπων.

 

Ο σύλλογος προστασίας εμβρύων «Η Αγία Εμμέλεια» σας εύχεται καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα!

 

Το Πανάγιο Βρέφος της Βηθλεέμ, με τις πρεσβείες της Υπεραγίας Μητρός Του και των 14.000 νηπιομαρτήρων των αναιρεθέντων υπό του Ηρώδου, να σας δίνει πάντα Πίστη, Δύναμη και Υπομονή ώστε να ορθοτομείτε το Λόγο της Αληθείας!

 

Μετά βαθυτάτου σεβασμού και τιμής εξαιρέτου,

ασπαζόμεθα ευλαβώς τις δεξιές Σας.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Προστασίας Εμβρύων

«Η Αγία Εμμέλεια»

 

Ο ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Βασίλειος Ν. Αραμπατζόγλου

 

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Βασιλική-Μαρίνα Θ. Βανδουλάκη

Αν γνωρίζατε από πρίν τις πιθανότητες έκβασης του πολέμου τον οποίο πολεμούμε αυτή τη στιγμή.
Και αν γνωρίζατε πως οι πιθανότητες να νικήσουμε είναι σχεδόν ή εντελώς μηδενικές, θα σταματούσατε να πολεμάτε?

Θα σταματούσατε να πολεμάτε?

Αυτό είναι που πρέπει να ξέρουν οι αντίπαλοί μας!


Πρέπει να ξέρουν πως:
δεν έχει σημασία τί θα κάνουν, δεν έχει σημασία πόση πίεση, πόση βόλεψη θα μας αφαιρεθεί,
αν θα μας αποσυντονίσουν,
δεν έχει σημασία αν θα μας πάρουν τις δουλειές,
αν θα μας βάλουν στη φυλακή,
δεν έχει σημασία τί κάνουν και τί θα κάνουν,
Δεν θα σταματήσουμε!

Δεν πρόκειται να πω στα παιδιά μου και στα παιδιά των φίλων και συνεργατών μου πως έκανα λιγότερα απ' όσα μπορούσα για να μεγαλώσουν σε μια χώρα που να αξίζει κάθε θυσία που έκαναν οι γονείς τους!

Και πρέπει να το ξέρουν αυτό οι απέναντι! Δεν έχει σημασία τί κάνουν και τί μας αφαιρούν, θα είμαστε εκεί και θα επιστρέφουμε και θα προσπαθούμε ξανά και ξανά με όλες μας τις δυνάμεις και πάνω απ' όλα με τη Χάρη του Θεού!

Για ανθρώπους με αυτό το σκεπτικό, δύο πράγματα είναι δυνατόν να συμβούν:
-ή θα νικήσουν,
-ή θα νικήσουν τα παιδιά τους!