Τρίτη, Φεβρουαρίου 08, 2022

π. Στυλιανός Καρπαθίου για Novavax

 

Σχετικα με το νέο εμβόλιο Novavax, ο π. Στυλιανός υποστήριξε ότι “δεν έχει σημαντικές διαφορές με τα γνωστά μας εμβόλια, παρά μόνο το γεγονός ότι αυτή τη φορά, ο πρωτεινικός τροποποιητής είναι έμμεσος”.

“Είναι ένα Αμερικανικής παρασκευής και προέλευσης εμβόλιο και είναι πρωτεϊνικό.Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για τον ίδιο κυτταρικό υποδοχέα ο οποίος παράγεται στο εργαστήριο, με τους υποδοχείς τους οποίους γνωρίζουμε, από τα ήδη κυκλοφορούντα εμβόλια.Κατευθύνεται και αυτό στο κύτταρο.Γίνεται χρήση νανοσωματιδίων. Όπως λειτουργούν και οι άλλοι κορονοϊοί, όπου δεν βλέπουμε να υπάρχει το φαινόμενο της μνήμης, κατά παρόμοιο τρόπο και εδώ, δεν έχουμε φαινόμενο μνήμης. Για να υπάρξει φαινόμενο μνήμης ,έχουν κάνει το εξής:Πέρα από την εμβολιαστική δυναμικη την οποία μπορεί να έχει το Novavax, έχουν βάλει μέσα και έναν ανοσοενισχυτή από ένα φυτό της Χιλής. Επειδή ο κορονοιος, όπως γνωρίζετε κάνει πολλές μεταλλάξεις, γνωρίζουμε ότι η μνήμη του είναι κοντή, από την στιγμή την οποία κάποιος θα νοσήσει και πολύ κοντύτερη από τη στιγμή που κάποιος θα κάνει το εμβόλιο. Εφόσον δεν έχουμε μνήμη, είναι άχρηστο το εμβόλιο. Το σημαντικότερο για εμάς, το πνευματικό θέμα, είναι ότι και πάλι στην τρίτη προκλινική φάση, χρησιμοποιούνται ανθρώπινα εμβρυικά κύτταρα. Έχουμε ακριβώς το ίδιο παραμύθι με τον ίδιο τρόπο. Είναι το συνεχές των σκανδάλων. Έχουμε ένα εμβολιαστικό παραλήρημα. Εδώ έχουμε εναν έμμεσο πρωτεϊνικό τροποποιητή”, είπε.

Πηγή: Focus FM

Αν γνωρίζατε από πρίν τις πιθανότητες έκβασης του πολέμου τον οποίο πολεμούμε αυτή τη στιγμή.
Και αν γνωρίζατε πως οι πιθανότητες να νικήσουμε είναι σχεδόν ή εντελώς μηδενικές, θα σταματούσατε να πολεμάτε?

Θα σταματούσατε να πολεμάτε?

Αυτό είναι που πρέπει να ξέρουν οι αντίπαλοί μας!


Πρέπει να ξέρουν πως:
δεν έχει σημασία τί θα κάνουν, δεν έχει σημασία πόση πίεση, πόση βόλεψη θα μας αφαιρεθεί,
αν θα μας αποσυντονίσουν,
δεν έχει σημασία αν θα μας πάρουν τις δουλειές,
αν θα μας βάλουν στη φυλακή,
δεν έχει σημασία τί κάνουν και τί θα κάνουν,
Δεν θα σταματήσουμε!

Δεν πρόκειται να πω στα παιδιά μου και στα παιδιά των φίλων και συνεργατών μου πως έκανα λιγότερα απ' όσα μπορούσα για να μεγαλώσουν σε μια χώρα που να αξίζει κάθε θυσία που έκαναν οι γονείς τους!

Και πρέπει να το ξέρουν αυτό οι απέναντι! Δεν έχει σημασία τί κάνουν και τί μας αφαιρούν, θα είμαστε εκεί και θα επιστρέφουμε και θα προσπαθούμε ξανά και ξανά με όλες μας τις δυνάμεις και πάνω απ' όλα με τη Χάρη του Θεού!

Για ανθρώπους με αυτό το σκεπτικό, δύο πράγματα είναι δυνατόν να συμβούν:
-ή θα νικήσουν,
-ή θα νικήσουν τα παιδιά τους!