Δευτέρα, Μαρτίου 28, 2022

Εμβόλια και κυτταρικές σειρές από εκτρωμένα έμβρυα

Όπως είναι πλέον ευρέως γνωστό πολλές φαρμακοβιομηχανίες χρησιμοποιούν κύτταρα που έχουν ληφθεί από έμβρυα μετά από έκτρωση και έχουν τύχει ειδικής επεξεργασίας για τη μελέτη και παρασκευή φαρμάκων, καλλυντικών και εμβολίων.

Ο σύλλογός μας «Η Αγία Εμμέλεια» έπειτα από το θέμα που προέκυψε με τη χρήση ανθρώπινων κυτταρικών σειρών (από εκτρωθέντα έμβρυα) στα εμβόλια για τον covid-19, θεώρησε σημαντικό να συνεχίσει περαιτέρω την έρευνα στα κλασικά εμβόλια που χρησιμοποιούνται ήδη για την καταπολέμηση άλλων ασθενειών.

Μετά από ανάγνωση των επίσημων φύλλων οδηγιών των εμβολίων συγκεντρώσαμε κάποιες πληροφορίες και σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα στον παρακάτω πίνακα.

Η έρευνα συνεχίζεται και όποια νέα πληροφορία προκύψει θα δημοσιευθεί σε επόμενη ανάρτηση. Επίσης, οποιαδήποτε στοιχεία επί του θέματος έρθουν στην αντίληψή σας ή τυχόν ερωτήσεις σας, μπορείτε να τα στείλετε στο email του συλλόγου (agemmelia@hotmail.com).

Αν γνωρίζατε από πρίν τις πιθανότητες έκβασης του πολέμου τον οποίο πολεμούμε αυτή τη στιγμή.
Και αν γνωρίζατε πως οι πιθανότητες να νικήσουμε είναι σχεδόν ή εντελώς μηδενικές, θα σταματούσατε να πολεμάτε?

Θα σταματούσατε να πολεμάτε?

Αυτό είναι που πρέπει να ξέρουν οι αντίπαλοί μας!


Πρέπει να ξέρουν πως:
δεν έχει σημασία τί θα κάνουν, δεν έχει σημασία πόση πίεση, πόση βόλεψη θα μας αφαιρεθεί,
αν θα μας αποσυντονίσουν,
δεν έχει σημασία αν θα μας πάρουν τις δουλειές,
αν θα μας βάλουν στη φυλακή,
δεν έχει σημασία τί κάνουν και τί θα κάνουν,
Δεν θα σταματήσουμε!

Δεν πρόκειται να πω στα παιδιά μου και στα παιδιά των φίλων και συνεργατών μου πως έκανα λιγότερα απ' όσα μπορούσα για να μεγαλώσουν σε μια χώρα που να αξίζει κάθε θυσία που έκαναν οι γονείς τους!

Και πρέπει να το ξέρουν αυτό οι απέναντι! Δεν έχει σημασία τί κάνουν και τί μας αφαιρούν, θα είμαστε εκεί και θα επιστρέφουμε και θα προσπαθούμε ξανά και ξανά με όλες μας τις δυνάμεις και πάνω απ' όλα με τη Χάρη του Θεού!

Για ανθρώπους με αυτό το σκεπτικό, δύο πράγματα είναι δυνατόν να συμβούν:
-ή θα νικήσουν,
-ή θα νικήσουν τα παιδιά τους!