Δευτέρα, Αυγούστου 15, 2022

Γέροντας Εφραίμ Αριζόνας - Το τελειωτικό χτύπημα!

 

Απομαγνητοφώνηση από "Αγία Εμμέλεια":

Ας θυμηθώ γνωμάτευση ενός γιατρού ο οποίος σαν γιατρός έκανε 10.000 εκτρώσεις.

Και επειδή, αυτό το έγκλημα έχει πάρει διαστάσεις επικίνδυνες και τις παίρνει ολοένα μου έπεσε (στα χέρια) αυτό το δημοσίευμα και θα ήθελα να σας το διαβάσω ενός γιατρού, πάνω στην πράξη το τι είναι η έκτρωση ώστε οι γυναίκες να συνειδητοποιήσουν το φοβερό αυτό έγκλημα και να κάνουν αγώνα να το σταματήσουν και να εμποδίσουν, αν είναι δυνατόν άλλες γυναίκες που πρόκειται, κατά διαβολική συνέργεια, να το διαπράξουν.

Θα σας το διαβάσω αυτούσιο.

Η επιγραφή: «Το τελειωτικό χτύπημα!»

Όπως πληροφορεί ο ημερήσιος τύπος ετοιμάζεται η ψήφιση νομοσχεδίου για τη νομιμοποίηση των εκτρώσεων. Το νομοσχέδιο αυτό θα είναι το εγκληματικότερο από όσα έχουν ψηφιστεί από το ελληνικό κοινοβούλιο. Στο γηράσκον και εγκύς αφανισμού ελληνικό κράτος αυτό θα έχει τη θέση του τελειωτικού χτυπήματος. Το έγκλημα δυστυχώς νομιμοποιείται. Πριν όμως οι κ.κ. βουλευταί ψηφίσουν το εν λόγω νομοσχέδιο κάνουμε δύο προτάσεις.

Πρώτον: Να δουν τη μαγνητοσκοπημένη ταινία με τίτλο: «Η μυστική κραυγή» Στην ταινία αυτή έχει μαγνητοσκοπηθεί με υπερήχους μια έκτρωση. Το θέαμα είναι τραγικό.

Και συνεχίζει. Όταν τα φονικά όργανα εισέρχονται στην μήτρα της γυναικός τότε το έμβρυο αισθάνεται ότι κάτι ξένο εισήλθε στο περιβάλλον του και αντιδρά μετακινούμενο βιαίως από τη θέση του. Ταυτοχρόνως, οι χτύποι της καρδιάς του από 140, κατά φυσική κίνηση, αυξάνονται σε 200/λεπτό. Την ώρα δε που το έμβρυο πλήττεται από τα φονικά ιατρικά εργαλεία συμβαίνει κάτι το ανατριχιαστικό. Το έμβρυο ανοίγει το στόμα του διάπλατα σε μια σιωπηλή κραυγή.

Και τελειώνει. Ο επιμελητής της μαγνητοσκοπήσεως ιατρός, μαιευτήρ, γυναικολόγος τάδε που είχε διαπράξει από το 1949, άνω των 10.000 εκτρώσεις αντικρίζοντας το τραγικό, άγνωστο όμως μέχρι τότε σε αυτόν θέαμα έπαθε σοκ και αποφάσισε όχι μόνο να μη προβεί σε άλλη έκτρωση αλλά και να εργαστεί για την καταπολέμηση των εκτρώσεων.

Αν οι κ.κ. βουλευταί παρακολουθήσουν τη μαγνητοσκοπημένη αυτή ταινία πιστεύουμε ότι θα προτιμήσουν να κοπεί το χέρι τους παρά να ψηφίσουν τέτοιο εκτρωματικό νόμο.

Η δευτέρα δε πρότασή μας είναι η εξής: Να μεριμνήσουν οι κ.κ. βουλευταί ώστε η ταινία αυτή να προβληθεί και από την τηλεόραση για να πληροφορηθεί ο ελληνικός λαός ότι οι πραγματοποιούμενες ετησίως στην Ελλάδα 300.000 εκτρώσεις δεν είναι απλές εγχειρήσεις αλλά είναι 300.000 εγκλήματα.

Αν όμως δεν ματαιωθεί τελικά η ψήφιση του νομοσχεδίου αυτού τότε το αίμα των ανυπεράσπιστων αυτών υπάρξεων θα γίνει λίμνη μέσα στην όποια θα καταποντιστεί η Ελλάς και τότε οι ποικιλώνυμοι εχθροί της θα τοποθετήσουν μια θλιβερή πινακίδα με την επιγραφή: «Έσβησε η Ελλάς» Η επιγραφή αυτή θα είναι για μεν τους εχθρούς πρόξενος εγκληματικής χαράς για τους πραγματικούς όμως Έλληνες και Χριστιανούς αφορμή βαθυτάτης λύπης και μεγίστης ντροπής.

Δείτε τώρα και τις δημοκράτισσες γυναίκες της Ελλάδος το τι σκοπεύουν και το τι θέλουν πάνω στο θέμα αυτό.

Υπάρχουν οργανώσεις γυναικείες δημοκρατικές. Εγκαινιάζοντας μια σειρά προγραμματισμένων παραστάσεων έκαναν την πρότασή τους κιόλας εκδήλωση με θέμα: «Γιατί ΝΑΙ, στη νομιμοποίηση των αμβλώσεων»

Ζητούν από τη βουλή αποποινικοποίηση των αμβλώσεων και κάλυψη των εξόδων της ιατρικής αυτής πράξεως, από τα ασφαλιστικά ταμεία δηλαδή νέα επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού που σημαίνει νέα βάρη στην πλάτη του φορολογουμένου.

Ζητούν πλατιά και υπεύθυνη ενημέρωση για την εφαρμογή των μέτρων αντισυλλήψεως δηλαδή αδιάντροπη και ασύδοτη προπαγάνδα υπέρ του εγκλήματος της ανθρωποκτονίας λες και βαλθήκαμε να ξεκάνουμε αυτό το ιστορικό έθνος.

Ζητούν να εισαχθεί η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για να αρχίζει, φαίνεται, πριν την ώρα, από τη σχολική ηλικία το ενδιαφέρον των παιδιών γύρω από τα γενετήσια ή για να «ανοίγουν τα μάτια τους» πιο νωρίς και να αποφεύγουν ανεπιθύμητες περιπέτειες ενώ το ίδιο το σύστημα θα τους σπρώχνει σε αυτές.

Ζητούν να περάσει συστηματική πληροφόρηση από τα ΜΜΕ και τους αρμοδίους δικαστικούς φορείς δηλαδή να αλλοιωθεί η υγιής κοινή γνώμη και να αμβλυνθούν τα κριτήρια χαρακτηρισμού και αποτιμήσεως της επαισχύντου πράξεως ώστε το κακό να μην τιμωρείται αλλά μάλλον να επαινείται.

Ζητούν τέλος να ιδρυθούν κέντρα οικογενειακού προγραμματισμού σε όλη την Ελλάδα που μέσα στο έργο τους θα είναι και η υλοποίηση των παραπάνω ζητημάτων. Το οποίο σημαίνει ολοκληρωτικό σύστημα επιβολής των απόψεων των κυριών αυτών σε όλο τον ελληνικό λαό.

Δεν θα προσθέσουμε τίποτα άλλο μολονότι θα είχαμε να πούμε πολλά αλλά απλώς θα φωνάξουμε προς τις γυναίκες αυτές που ξέχασαν φαίνεται την αποστολή τους και πάνε να ξεριζώσουν από τα σπλάχνα τους ότι ιερό φύτεψε ο Θεός: «Είναι ανθρώπινο το δημοκρατικό αυτό που ζητάτε; Λυπούμεθα για τον κατήφορο και την εκτροπή!»

Βλέπετε πόσο τραγική είναι η έκτρωση, τι μεγάλο έγκλημα είναι. Θα πρέπει να σταματήσει. Οι αθώες αυτές υπάρξεις δεν πρέπει να σκοτώνονται τόσο τραγικά και χωρίς έλεγχο συνειδήσεως με έναν απλό λογισμό ότι δεν μπορώ να ζήσω κι άλλο παιδί πως θα τα βγάλω πέρα και τόσες άλλες δικαιολογίες αστήρικτες και έτσι εμείς οι ίδιοι κανοναρχούμε τον Θεό πως θα μας φερθεί. Δηλαδή εμείς κανονίζουμε αν θα μπορέσουμε η όχι να φέρουμε εις πέρας όσα παιδιά δώσει ο Θεός στην οικογένεια.

Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε ότι αυτά τα παιδάκια, αυτά τα έμβρυα, αυτές οι υπάρξεις δεν καταλήγουν στην ανυπαρξία με την έκτρωση το κάθε έμβρυο είναι και ένας τέλειος άνθρωπος και δη ψυχικός. Ο Μέγας Βασίλειος λέει ότι πρώτον πλάθεται η καρδία του εμβρύου αναλογούσα τω μέλλοντι συνίστασθαι ζώω. Πρώτα ο Θεός πλάθει την καρδιά αναλογώντας κατά πόσο θα γίνει και η διάπλαση του σώματος.

Αυτά τα παιδάκια ζούνε στον άλλο κόσμο και όπως θα καταλαβαίνετε τόσα εκατομμύρια τοιαύτα παιδιά έχουν αποτελέσει έναν μεγάλο στρατό στον ουρανό.

Όλα αυτά διαμαρτύρονται ενώπιον του Θεού ότι αδικοσκοτώθηκαν και ότι δεν έλαβαν το Άγιον Βάπτισμα!

Δεν είναι Χριστιανοί!

Η ευθύνη γι’ αυτά τα παιδιά που πηγαίνει;

Σε ποιους;

Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.

Βέβαια ο Θεός είναι αγάπη και ο μένων εν τη αγάπη εν τω Θεώ μένει και ο Θεός εν αυτώ.

Σωστό αλλά... Ο Θεός είναι αγάπη αλλά είναι και δικαιοσύνη.

Γι’ αυτό οι μητέρες που έχουν κάνει αυτό το βαρύ αμάρτημα θα πρέπει να μην επαναπαυτούν και μόνο στο ότι εξομολογήθηκαν τη μια ή τις πολλές εκτρώσεις διότι βέβαια είναι και αυτό πολύ σοβαρό για συγγνώμη και άφεση αλλά να προσπαθήσουν σε όλη τους τη ζωή να χύνουν δάκρυα μετανοίας. Ο κανόνας του πνευματικού συγκριτικά με το αμάρτημα και το ειδικό αυτό έγκλημα χρήζει ιδιαιτέρας προσοχής.

Ο κανόνας είναι κατασταλτικός της ποινής αλλά αυτό που μετρά, αυτό που θα αλλάξει την καρδιά του Θεού και από πικραμένη και φαρμακωμένη θα την αλλοιώσει και θα την επαναφέρει πριν γίνει το έγκλημα αυτό, πριν αμαρτήσει αυτός ο άνθρωπος...

Την αλλοίωση αυτή θα την κάνουν τα δύο μάτια οι δύο βρύσες που θα τρέξουν, που θα ρεύσουν δάκρυα μετανοίας και το δάκρυ αυτό θα ξεπλύνει τα αίματα της εκτρώσεως.

Η γυναίκα που κάνει την έκτρωση δεν βλέπει το τι έχει γίνει από πλευράς ιατρικής επάνω της, μέσα της. Πάρα πολύ εύκολα, είναι και της μόδας τώρα με την παραμικρή περίπτωση οδηγούμαστε στο γιατρό και κάνουμε την έκτρωση σαν να πρόκειται να πετάξουμε ένα σκυλάκι, ένα γατάκι. Θα πρέπει προτού φύγουμε από τη ζωή να έχουμε αλλάξει την καρδία του Θεού.

Μα δεν φτάνει η εξομολόγηση;

Φτάνει η εξομολόγηση.

Θα σας φέρω ένα απλό παράδειγμα.

Ας υποθέσουμε ότι ένα παιδί λύπησε τη μητέρα του. Της έκανε την Α, Β παρακοή, τέλος πάντων, μια ασέβεια και όταν επιστρέψει αυτό το παιδί και πει: «μητέρα, συγγνώμη για αυτό που έκανα, δεν θα το ξανακάνω.» Η μητέρα τι θα πει; «Συγχωρεμένο παιδί μου μη το ξανακάνεις.» Τη συγχώρεση την πήρε αλλά αν το παιδί όμως πέσει στην αγκαλιά της μητέρας και αρχίσει να κλαίει και να οδύρεται και να την παρακαλεί και να την ικετεύει να του δώσει από καρδιάς την συγνώμη τότε η καρδιά της μητέρας θα αλλοιωθεί τόσο πολύ, που και αυτή θα το αγκαλιάσει και θα κλαίει δίνοντας συγνώμη όσο μπορεί να δώσει χωρίς να μείνει και η ελάχιστη λύπη και πικρία στην καρδιά της για το σφάλμα του παιδιού. Αυτό συμβαίνει και με τον άνθρωπο μετανοεί και επιστρέφει στο Θεό για οποιοδήποτε αμάρτημα.

Ορισμένοι άνθρωποι λένε, μα γιατί οι άνθρωποι της μετανοίας συνεχώς κλαίνε και μάλιστα αυτοί που έχουν αφιερωθεί στο Θεό και έχουν φορέσει το ράσο και έχουν οδηγηθεί στην έρημο, τη στιγμή που δεν αμαρτάνουν τη στιγμή που έχουν συγχωρηθεί, έχουν εξομολογηθεί, έχουν αλλάξει... Γιατί συνεχίζουν τη μετάνοια;

Όσο περισσότερο μετανοεί ο άνθρωπος και όσο περισσότερο κλαίει η καρδιά του Θεού αλλοιώνεται. Εις βάθος γίνεται η θεραπεία στην καρδιά του Θεού, έναντι του αμαρτωλού ανθρώπου.

Και ιδιαίτερα στην περίπτωση αυτή του εγκλήματος της εκτρώσεως επιβάλλεται η ροή των δακρύων να μη σταματήσει το δάκρυ μέχρι τελευταίας αναπνοής. Και να λάβουμε υπόψη μας ότι πρέπει να βοηθήσουμε την αποφυγή αυτού του εγκλήματος και όταν δούμε μια περίπτωση διπλανή μας να σκέφτεται ή να μας ρωτήσει κλπ περί αυτού εμείς πρέπει να πάρουμε θέση αυστηρή και νουθετική.

Να πούμε: «Μη προβείς σε αυτό το έγκλημα γιατί έχει αυτό το μέγεθος έναντι του Θεού.»

Θα σας πω και ένα ακόμη ιστορικό με την περίπτωση του εγκλήματος.

Επάνω στην Μακεδονία σε κάποιον προσκυνηματικό ναό, με θαυματουργό Άγιο θα γίνονταν η πανήγυρη του Αγίου.

Εκεί ήταν μια ενάρετη καντηλανάφτης.

Αυτή εργάστηκε πολύ για τον ναό, να τον καθαρίσει κλπ και το απογευματάκι είπε να κλείσει τα μάτια της λίγο για να μπορέσει να συνεχίσει και τα υπόλοιπα. Έπεσε να κοιμηθεί αλλά που να ξυπνήσει; Δεν ξύπνησε για μέρες.

Φέρανε γιατρό να δει τι γίνεται και τους είπε: «μην την ξυπνάτε κάτι της συμβαίνει, δεν μπορούμε να το ερμηνεύσουμε ιατρικώς αλλά θα ξυπνήσει.»

Μετά από μέρες, δεν θυμάμαι πόσες, ήρθε στον εαυτό της, ξύπνησε.

Όταν ξύπνησε ρώτησε: «Μήπως άρχισε η αγρυπνία;» Αυτή νόμιζε ότι ήταν λίγες ώρες. Της λένε: «Όχι, ακόμα δεν άρχισε η αγρυπνία. Σε λίγο θα αρχίσει.» Αυτή το πίστεψε. Αφού συνήλθε καλά καλά, λέει στους παραβρισκόμενους: «Σας παρακαλώ φωνάξτε όλες τις γυναίκες του χωριού να έρθουν εδώ.»

Μαζεύτηκαν βέβαια όσες ήταν δυνατόν να έρθουν και τις λέει: «Ακούστε το τι είδα.

Εμένα με οδήγησε ένας λαμπρός άνθρωπος και σαν να κατέβηκα κάτω στη γη στο βάθος της καρδιάς της γης. Εκεί είδα φυλακές, είδα σκότος, είδα πολλά πράγματα και μου είπε ότι εδώ είναι η κόλαση και οι κρατούμενοι.

Βλέποντας εκεί το τι συνέβαινε, είδα τις γυναίκες που έκαναν έκτρωση να τρώνε τα αίματα των εκτρώσεών τους και έφριξα από τη θέα αυτή. Και ο άγγελος μου είπε ότι τώρα που θα σε επιστρέψω να καλέσεις και να το αναφέρεις ώστε να προσέξουν αυτό το έγκλημα, διότι αν δεν μετανοήσουν ανάλογα σε αυτήν την κατάσταση θα έρθουν εδώ κάτω.»

Σαν πνευματικός σας συνιστώ όσες έχετε εκτελέσει αυτό το πράγμα, αυτό το έγκλημα είτε μία, είτε πολλές είναι οι πράξεις αυτές, προσπαθήστε δια των δακρύων να απαλείψετε από την καρδιά του Θεού την λύπη και την πικρία.

Βέβαια η συγνώμη δόθηκε από την εξομολόγηση, από την δύναμη του μυστηρίου αλλά προσπαθήστε την καρδιά του Θεού να αλλάξετε, γιατί έχει μεγάλη σημασία αυτό.

Αυτά ως προς το θέμα του εγκλήματος αυτού.

agiaemelia.blogspot.com

Αν γνωρίζατε από πρίν τις πιθανότητες έκβασης του πολέμου τον οποίο πολεμούμε αυτή τη στιγμή.
Και αν γνωρίζατε πως οι πιθανότητες να νικήσουμε είναι σχεδόν ή εντελώς μηδενικές, θα σταματούσατε να πολεμάτε?

Θα σταματούσατε να πολεμάτε?

Αυτό είναι που πρέπει να ξέρουν οι αντίπαλοί μας!


Πρέπει να ξέρουν πως:
δεν έχει σημασία τί θα κάνουν, δεν έχει σημασία πόση πίεση, πόση βόλεψη θα μας αφαιρεθεί,
αν θα μας αποσυντονίσουν,
δεν έχει σημασία αν θα μας πάρουν τις δουλειές,
αν θα μας βάλουν στη φυλακή,
δεν έχει σημασία τί κάνουν και τί θα κάνουν,
Δεν θα σταματήσουμε!

Δεν πρόκειται να πω στα παιδιά μου και στα παιδιά των φίλων και συνεργατών μου πως έκανα λιγότερα απ' όσα μπορούσα για να μεγαλώσουν σε μια χώρα που να αξίζει κάθε θυσία που έκαναν οι γονείς τους!

Και πρέπει να το ξέρουν αυτό οι απέναντι! Δεν έχει σημασία τί κάνουν και τί μας αφαιρούν, θα είμαστε εκεί και θα επιστρέφουμε και θα προσπαθούμε ξανά και ξανά με όλες μας τις δυνάμεις και πάνω απ' όλα με τη Χάρη του Θεού!

Για ανθρώπους με αυτό το σκεπτικό, δύο πράγματα είναι δυνατόν να συμβούν:
-ή θα νικήσουν,
-ή θα νικήσουν τα παιδιά τους!